CPUV Ke 29 Dari Nuffnang 2014

Assalamualaikum wbt :)

Sedar tak sedar, hari ini merupakan last day bagi bulan September 2014. Lagi beberapa bulan lagi sebelum tahun baru bakal menjengah tiba. Ternyata masih banyak cerita yang tak sempat Mieya coretkan di sini gara-gara busy dengan hobi baru.

Walau bagaimana pun,blog Mieya ini masih lagi mendapat tempat untuk menjalankan kempen CPUV terbaru daripada Sime Darby LPGA 2014. Biarpun earning seciput dua sahaja, tapi alhamdulillah tetap bergerak naik sedikit demi sedikit.


Terima kasih Nuffnang, advertiser dan kawan-kawan yang sudi singgah ke mari. Nanti Mieya blogwalking ke blog korang pula ye. hihihi sabar-sabar

6 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah..akak pun dapat jugak

Mar Mansor said...

Wow banyaknye cpuv melekat..murah rezeki..tahniah..

MG schmidt said...

nuffnng MG non gliteri la plak skank
huhu :(

Hazmin Hamudin said...

Tahniah. Rezeki namanya ni.

Cik Itah said...

salam. tahniahhh..

Cik Fafa said...

bestnyaaa. bila la cik fafa nak merasa camni.