BEN ASHAARI : Bloglist April 2012

Assalamualaikum dan selamat malam semua :)


Hari berganti hari, minggu berganti minggu, bulan ke bulan. Akhirnya, bulan Februari akan melabuhkan tirainya dalam masa beberapa jam sahaja lagi mulai sekarang. Terasa macam sekejap sahaja masa berlalu pergi meninggalkan kita.






Sama ada korang perasan ataupon tak, Mieya dah lama tak join segmen yang dianjurkan oleh pakcik bengbeng nie kan?  Bukannya apa, Mieya selalu je terlepas pandang setiap kali pakcik bengbeng buat segmen nie. 


Jadi, sekarang adalah masa untuk membalas dendam yang ditunggu-tunggu selama ini. Tengok daripada tajuk segmen pon dah tahu, mesti best punya. Sebabnya, kita boleh saling bertukar-tukar link disamping dapat membantu meningkatkan trafik ke blog antara satu sama lain. 


Kiranya macam win-win situation lah. Dua-dua pihak mendapat keuntungan masing-masing. Barulah adil dan saksama, ye dak? 


Jadi, ada sesiapa yang berminat nak bertukar link dengan blog Mieya ke? Okey kalau ada, senang je cara-caranya. Hanya dengan meninggalkan pertanyaan (lebih kurang seperti dibawah) di ruang komen entri nie,
“ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
Maka dengan kadar segera, Mieya akan memasukkan link anda ke dalam bloglist di sebelah sidebar nie. dan pastikan korang pon melakukan tindakan yang sama dalam masa 24jam. Kalau korang gagal berbuat demikian, maka secara automatiknya permintaan untuk bertukar link dibatalkan. Okey, adil kan?

63 comments:

EYFAalias said...

Hai, anda berminat untuk menukar link bersama saya? :) If sudi, reply kat http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

EYFAalias said...

Thanks. Kite dah letak awk dkt bloglist april 2012 :)

AiSyA LiEzA said...

hai... ^^ sudi x bertukar link di blog saya?? kalau sudi reply kat

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Trma ksih ^^

AiSyA LiEzA said...

hai... ^^ sudi x bertukar link di blog saya?? kalau sudi reply kat

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Trma ksih ^^

Muhamad Azam said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

reply tau hehe

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

AiSyA LiEzA said...

okk.. dah msukkan dlm bloglist.. trma ksh sudi trma ^^

Muhamad Azam said...

done!!! :D

Inas Syuhaidah said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Nancy Poh said...

Salam dari segmen BA,

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “


http://www.nancypoh.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Sandra said...

Hi :)
Berminat utk menukar Link dengan saya?

http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Cik Adieb said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

nur nadzirah said...

"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"

-->http://akusukebiru.blogspot.com
-->tak lupa jugak follow sini :)

Azzah said...

ANDA BERMINAT TUKAR LINK DENGAN SAYA?

http://sayurlemak.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Dak Fisha said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

jal said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

suziesanji said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

arasewel said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://mimishyou.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Mr. E'raz Fadli said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

iEnA eLiEnA said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
(^_~)

Yuyu Ashari said...

" ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? "

http://matakaca08.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

NasZ said...

Anda Berminat Untuk Menukar Link Bersama Saya?

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

SuparMan SuaRez said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

arasewel said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://mimishyou.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Diyana Norman said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://luvmaxle.blogspot.com/

cincin permata said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

hehe salam . ni link ke entry saya ye .

http://itsmetira.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Pka Rahim said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

TERIMA KASIH :)

shar90 said...

Anda berminat utk menukar link bersama saya ? muahahahaa :)

http://shar90bez.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

nuhara said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://nurulhafizahramli.blogspot.com

follow sini :)

terima kasih :P

Arina Shamsul said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/

Arina Shamsul said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/

done! follow u dear :)
iklan kamu pun saya dah klik..:)

pak cik said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://mencaribelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

blog anda telah pacik masuklan dalam bloglist pacik

Jaja Sutera said...

"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? "

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Haruno Hana 하나 said...

Anda Berminat Untuk Menukar Link Dengan Saya?


http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/125ai-no-kotoba-ben-ashaari-bloglist.html

thanks ^_^

Cahaya Qaseh said...

hye, dear...
anda berminat bertukar link dengan saya??


http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

cik nisa said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://ciknisa89.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

sudi tak tukar link dengan saya...salam kenal..

Arina Shamsul said...

thanks dear coz terima tawaran saya :)..

insyaallah saya rajin terjah blog awak dan klik iklan awak sekali :)

arasewel said...

Thankyou!
Saya dah masokkan dlm bloglist dan follow
tengok sini

http://mimishyou.blogspot.com/

Put mine Too :)

Cik Nur said...

hai Mieya...


ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Cik Nur said...

terima kaseh mira...Cik Nur dah masukkan blog ni dlm bloglist april 2012..dan follow tanda sokongan.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com

nuhara said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA . HAHA

http://nurulhafizahramli.blogspot.com

nuhara said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA . HAHA

http://nurulhafizahramli.blogspot.com

Azzah said...

dah letak blog awak dalam bloglist saya..

Diyana Norman said...

mekaseh hehe.. salam kenal! dh masok kan link

apisv2 said...

Jom tukar link
jgn lupa follow skali ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

LoveJean said...

Anda berminat untuk menukar link dgn saya????

reply me at :

http://ayuejean.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

p/s : jgn lupe tggl link blog anda skali kalau sudi nk tkr link untuk memudahkan urusan..... =)

sy dh follow & letak dlm bloglist....

Annika said...

hye.. salam perkenalan..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

BLOGLIST 2012

shar90 said...

nk tukar link ngan sye x? muahehe

http://shar90bez.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Nur Syamimi Jamaludin said...

Salam..:)
Anda berminat menukar link dengan saya?

SuparMan SuaRez said...

Ok Done..Dah Letak..Thanx Kerana Menerima ^_^ Salam Kenal ^_^

Zamani said...

"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"
http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Miss BaNu said...

anda berminat utk menukar link bersama saya??

Eryati said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://mydaniaeryati.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html#idc-container

Rezduan Bakar said...

"ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ??"

http://mind-rezduan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Annika said...

done letak ur link dlm bloglist n follow u too.
tenkiu. :)

Zamani said...

thanks~ ;)

Farah'eylla Damia said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

http://faraheyllaitusaya.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

sue zainun said...

anda berminat menukar link dengan saya?

http://szainun.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-segmen-ben-ashaari-bloglist.html

sue zainun said...

done follow u adik comel :)

keri ikhwan said...

"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"
:)

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

mama maman aka yana said...

slm...


'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)